Om

Møllegades Boghandel er en forening, der på frivillig basis driver boghandlen i Møllegade 8A for at skabe et sted for litteraturen at være, fri af både øko-nomiske interesser og institutionelle rammer. Med fokus på ny nordisk litteratur, mindre forlag og selvstæn-dige udgivelser, såvel som oversatte værker fra verdenslitteraturen, skaber Møllegades Boghandel ikke bare et rum for den gode litteratur, men også til de gode samtaler om og oplevelser med den. Gennem boghandlens mange og meget forskellige litterære arrange-menter ønsker vi at bidrage til lokal-områdets litterære miljø og den litterære debat. Møllegades Boghandel er et mødested for alle litteratur-interesserede. Hos os er der plads til nysgerrighed, begejstring og fordybelse.

 

Udover de store danske forlag, fører vi blandt andet:

 

AFV Press, Antipyrine, Arena, Arkiv for Detaljer, Asterisk, Autor, Baggaards-baroner, Basilisk, Beijing Trondheim, Chateaux, Cris & Guldmann, Dockhaveri, Etcetera, Escho, Emancipa(t/ss)ions-frugten, Ekbatana, Flamme, Forlaens, Gladiator, H Press, Hurricane, Kolon, Korridor, Kronstork, Limbo Library, Laboratory for Aesthetics and Ecology, Novellix, OEI, Oktober, Ordskælv, OVO Press, Pelikanen, Det Poetiske Bureau, Robandfugl, Sidste Århundrede, Sisyfos, Space Poetry, Teg Publishing, Tur, Virkelig, Weltscherz, Øverste Kirurgiske, Æter.

Møllegades Boghandel

 

Møllegade 8A

2200 København N

 

info@moellegadesboghandel.dk

(+45) 29 90 48 86

 

CVR 3942419

 

Find vej

 

Åbningstider

 

Mandag - fredag 14-18

Lørdag 12-17

 

Find os på Facebook og Instagram

 

 

 

Møllegades Boghandel tager bøger i kommission. Har du en udgivelse som du synes ville passe til boghandlen, er du velkommen til at kontakte os eller komme forbi med et læseeksemplar.

Møllegades Boghandel

 

Møllegade 8A

2200 København N

 

info@moellegadesboghandel.dk

(+45) 29 90 48 86

 

CVR 3942419

 

Find os på kortet

mandag - fredag 14- 18

lørdag 12 - 17