Om

Møllegades Boghandel er en forening, der på frivillig basis driver boghandlen i Møllegade 8A for at skabe et sted for litteraturen at være, fri af både øko-nomiske interesser og institutionelle rammer. Med fokus på ny nordisk litteratur, mindre forlag og selvstæn-dige udgivelser, såvel som oversatte værker fra verdenslitteraturen, skaber Møllegades Boghandel ikke bare et rum for den gode litteratur, men også til de gode samtaler om og oplevelser med den. Gennem boghandlens mange og meget forskellige litterære arrange-menter ønsker vi at bidrage til lokal-områdets litterære miljø og den litterære debat. Møllegades Boghandel er et mødested for alle litteratur-interesserede. Hos os er der plads til nysgerrighed, begejstring og fordybelse.


Udover de store danske forlag, fører vi blandt andet:


AFV Press, Antipyrine, Arena, Arkiv for Detaljer, Asterisk, Autor, Baggaards-baroner,  Basilisk, Beijing Trondheim, Chateaux, Cris & Guldmann, Dockhaveri, Etcetera, Escho, Emancipa(t/ss)ions-frugten, Ekbatana, Flamme, Forlaens, Gladiator, H Press, Hurricane, Kolon, Korridor, Kronstork, Limbo Library, Laboratory  for Aesthetics and Ecology, Novellix, OEI, Oktober, Ordskælv, OVO   Press, Pelikanen, Det Poetiske Bureau, Robandfugl, Sidste Århundrede, Sisyfos, Space Poetry, Teg Publishing, Tur, Virkelig, Weltscherz, Øverste Kirurgiske, Æter.

Møllegades Boghandel


Møllegade 8A

2200 København N


info@moellegadesboghandel.dk

(+45) 29 90 48 86


CVR 33942419


Find vej


Åbningstider


Mandag - fredag 14-18

Lørdag 12-17


Find os på Facebook og Instagram
Møllegades Boghandel tager bøger i kommission. Har du en udgivelse, som du synes ville passe til boghandlen, er du velkommen til at kontakte os eller komme forbi med et læseeksemplar.

Møllegades Boghandel


Møllegade 8A

2200 København N


info@moellegadesboghandel.dk

(+45) 29 90 48 86


CVR 33942419


Find os på kortet

mandag - fredag 14- 18

lørdag 12 - 17